A Kölök nem dedós 1.

augusztus 29, 2014 No Comments »

humorRémkölykök [1.rész]: A sorozat öt tízéves gyereket mutat be, akik arra esküdtek, hogy a gyermekek jólétéért harcolnak mindenütt a világon – azért, hogy megszabaduljanak az összes zsarnok és kellemetlenkedő, jó kedvük útjában álló felnőttől. A Jelszó: Kölök nem dedós című műsorban, a lelkes – ez idáig ügyetlenkedő – tizennégy évesek csatlakoznak a felnőtt-ellenes erőkhöz. Ezek az elvekkel bíró gyerekek azon jogokért harcolnak, hogy élvezhessék az élet örömeit, például a későn kelést és azt, hogy azt ehessenek, amit akarnak. De az állásfoglalás nem elég. Az ifjú csapat teljesen titkos küldetésekbe kezd a gyerekek oldalán. Céljaik eléréséhez fantasztikus, otthon készített technikai eszközöket használnak, például repülő gépeket, vagy katapultokat.

Szereplők: Egyeske az eszes Okis, a vezető, és az 5-ös szektor feje. Ketteske, a dagi P. Gagyika, a csapat feltalálója, elektronikai szakértője és pilótája. Hármaska, Kuki Sanban. A Japán lány üde folt a csapatban. Négyeske, Wallabee Beetles. A srác, jellemzője: előbb üt, aztán gondolkodik. Ötöske, Abigail Lincoln, a mindig nyugodt, reálisan gondolkodó afroamerikai lány.

Tizen4 elmúltál-e? Ebben a kategóriában található videók a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény besorolása szerint a veszélyes kategóriába tartoznak. Ha te nem vagy még Tizen4, semmiképp ne nézd meg őket. Ha igen, kattints a videóra és nézd!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.