Világgá mentem

május 12, 2014 No Comments »

MFN-logo>North [1994]: A 11 éves North úgy érzi, szülei kizárólag saját problémáikkal vannak elfoglalva, így nem fordítanak kellő figyelmet rá. Egy idő után elege lesz a fennálló helyzetből, ezért úgy dönt, új szülők után néz. Hála a szenzációhajhász médiának, a fiú célja hamarosan az egész világ számára ismertté válik, s az időközben hozzácsapódó karrierista ügyvéd segítségével valóra is válthatja álmát: a bíróság kedvező döntése szerint az egész nyár a rendelkezésére áll – amennyiben azonban nem jár sikerrel, vissza kell térnie vér szerinti nevelőihez. Megkezdődik hát North világkörüli útja, mely során számtalan kultúrát lehetősége van megismerni. A potenciális szülő-jelöltek lakhelyein végül mindig belebotlik őrangyalába, aki jó tanácsokkal látja el a kétségbeesett fiút… (Jegyzet): Rögös út vezetett a film főszereplője, Elijah Wood sztárrá válásához:

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

1994-ben két “nagy” film főszerepében tűnt fel az aktuális sztárok oldalán, de Jon Avnet ódivatú, szentimentális, gyermekded drámája, a Háború éppoly csúfosan elhasalt, mint Rob Reiner meséje. Ezen utóbbi, Világgá mentem címűnek még inkább kijutott a jóból: nem elég, hogy a közönséget hidegen hagyta a család szeretetéről szóló másfélórás példázat, de hat Arany Málna-jelölésben is részesült. Végül a film díj nélkül távozott, de ez inkább az erős konkurenciának tudható be, mintsem az alkotós minőségének.

, vagy nézzétek meg együtt!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.