Bagaméri 3.-4.

augusztus 17, 2014 No Comments »

retro vision - copie[Keménykalap és Krumpliorr]: A cirkusz majmait valaki ellopta, és a gyerekek elhatározzák, hogy a tettest elfogják. Minden trükköt kieszelnek: úgy tesznek, mintha játszanának, de valójában nyomoznak. Tudják, hogy a Szűcsnek távcsöve van, megkérik, adja kölcsön, hogy a várost ezen figyeljék; Bagaméri, a fagylaltos is nyomoz, de a gyerekek őt távol akarják tartani; levelet írnak neki, amivel elcsalják saját színterükről. Végül egy lakókocsiban találnak rá a tettesre, akit úgy csalnak lépre, hogy nagy összeget ajánlanak fel neki írásban a majmokért és találkozót kérnek tőle. A fiatalember bezárja a gyerekeket a lakókocsiba, amit egy barátjával – aki gyanútlan – elvontatja őket, ám az egyik fiú meglesi a dolgot és segítséget hív.

A gyerekek cirkuszi előadást szerveznek. Ám az előadás előtt több szereplő lemondja a részvételt. Bagaméri Elemér menti meg az előadást, mert ő vállalja a lovas, a súlyemelő erőművész, a bűvész és a fakír szerepét is. Hálából a gyerekek minden fagyiját eladják.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.