Gru 2.

augusztus 17, 2014 No Comments »

153Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik… (Jegyzet): Az már az első részben kiderült, hogy Gru története érthető és lendületes, igen jól váltogatják, keverik a különböző színtereket, a munkát (világ megmentése) és a családot (kertvárosi életérzés).

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A szereplők karakteresek, az egész filmnek határozott, egyedi hangulata van. A szenvedélymentesnek mondható Gru-nak ideális társa lesz a kissé hebrencs és nem csupán a nevében vad Lucy Wilde, és jó ellentéte a szenvedélyes, salsa-őrült El Macho. Margó tiniszerelmével a tizenévesek, Gru és Lucy románcával pedig a szülők is megkapták az érzelmi töltetet. Bár a szerelmi szál és a tiniké sem annyira erős, mint az első rész Hold-rablása vagy a kislányok örökbefogadása. De a cselekmény szolgálatában nyüzsgő, idétlenkedő minyonok ellensúlyozták ezt a hiányt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.