Archer 1/10

szeptember 15, 2014 No Comments »

humorArcher [1.évad 10.rész]: A sorozat a new yorki székhelyű, a valóságban nyilván nem létező ISIS (International Secret Intelligence Service) hírszerző szervezet mindennapjait mutatja be. Főszereplői az igazgató, az ügynökök és egyéb irodai alkalmazottak, akik a “világ megmentésén” kívül folyamatosan egymással is küzdenek. A központi karakter Sterling Archer, az első számú ügynök, akinek édesanyja az ISIS feje. Az Archer alapvetően egy szituációs komédia, a részek egymástól függetlenül is érthetőek. Ám vannak olyan sztoriszálak, melyek több epizódon, esetleg évadokon át ívelnek.

Ilyenek Archer és Lana (a második számú ügynök) se veled, se nélküled kapcsolata, Archer kutatása apja kiléte után, vagy küzdelme ősellenségével, Barryvel. Epizódonként a jelenetek legalább harmada az ISIS székházban játszódik, a szereplők itt általában az Office sorozatból ismert irodai szitkom alapján cselekednek. A külső jelenetek és az akciójelenetek a kémfilmek, elsősorban a James Bond kliséinek kifigurázásán alapulnak. Több más híres Nagyobbaknak szóló animációs sorozattal ellentétben az Archer célja tisztán a szórakoztatás: erkölcsi tanulságot, életvezetési tanácsot, vagy társadalmi kritikát ritkán, és akkor is burkolt formában kapunk tőle. Karakterei hús-vér emberek rengeteg hibával és rossz szokással, így a sorozat megértéséhez szükséges egyfajta lelki érettség.

Tizen4 elmúltál-e? Ebben a kategóriában található videók a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény besorolása szerint a veszélyes kategóriába tartoznak. Ha te nem vagy még Tizen4, semmiképp ne nézd meg őket. Ha igen, kattints a videóra és nézd!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.