51-es bolygó

július 17, 2014 No Comments »

unnamedCharsles “Chuck” Baker kapitány (Dwayne Johnson), a Nasa űrhajósa, sok-sok fényévnyi távolságra landol hazájától a Földtől. Úgy véli eljött a nagy pillanat és felfedezett egy olyan bolygót amire ember még nem tette be lábát. Ám hamarosan észreveszi nem ő az első ezen a bolygón, kicsi zöld lények lakják ezt a planétát. Épp egy kerti parti közepébe csöppen, ahol a kis zöld bolygólakók grillezgettek. Chuck kapitány ijedtében a furcsa zöld lények láttán menekülni kezd. Közben egyre több kis bolygó lakóba botlik, akik épp úgy megvannak rémülve a találkozástól, mint ő.

Az 51-es bolygó meglepő lendülettel indít. Alig győzzük kapkodni a fejünket a sok poén között. Stillman érezhetően a Shreken edződött, mivel hasonlóan adagolja a felnőtteknek szóló popkulturális utalásokat az egészen kiskorúknak szóló enyhén bárgyú viccek mellé, mint tette azt legismertebb munkáiban…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.