A Christmas Story

május 12, 2014 No Comments »

Karácsonyi történet, 1983: Ralphie az egyik Észak-Indiana állambeli kisvárosban él a szüleivel és az öccsével. A kilenc éves srác alig várja 1940 karácsonyát, remélve, hogy teljesül az álma, hogy saját Red Rider légpuskája lehessen. Világgá is kürtöli, hogy ennél pompásabb karácsonyi ajándékot el sem tud képzelni. Ám mindenhol ellenállásba ütközik: az ötlet nem csak szüleinek és tanárának nem tetszik, de még magának a jó öreg Télapónak sem. Mindenki attól fél, hogy megsebzi magát vele. Amikor egyik nap a suliból hazafelé menet verekedésbe keveredik, Ralph úgy érzi, végleg búcsút mondhat a remélt ajándéknak… A karácsony a szeretet ünnepe, ezen a pár napon megpróbálunk nem veszekedni ismerőseinkkel, hozzátartozóinkkal.

Ajándékozunk, degeszre tömjük magunkat a finomabbnál finomabb ételekkel. Este pedig amikor már mozdulni sem tudunk, lehuppanunk szeretett fotelunkba, és a család többi tagjával együtt megnézzük ezt a filmet. Íme hát…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.