A csodaszer

június 20, 2014 No Comments »

MFN-logoIrány a Mississippi [The Cure]: Új lakók költöznek Erikék mellé, a szomszédba. Dexter, a hozzá hasonló korú kisfiú láthatóan beteg, s mint kiderül, egy vérátömlesztés során HIV-vírussal fertőzték meg. Erik a kezdeti idegenkedés után összebarátkozik vele, és megvédi az iskolatársak piszkálódásától. Ezután kutatómunkába kezdenek: hátha van gyógymód a gyilkos kórra, az AIDS-re. Amikor azt olvassák a hírekben, hogy egy New Orleans-i orvos megtalálta az ellenszert, útra kelnek, hogy eljutva a Mississippi folyó távoli torkolatához, hozzájussanak a “csodaszerhez”… A főszereplő Brad Renfro 1982 július 25-én született Tensessee-ben az Amerikai Egyesült Államokban. 5 éves volt, mikor szülei elváltak. 1994-ben láthattuk először a filmvásznon Az ügyfél című filmben, mint Mark Sway.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A 90-enes években Brad hajó lopásért, és kábítószerrel való visszaélésért az újságok címlapjára került. A Genya című film forgatásán a rendező Larry Clark nem volt biztos abban, hogy Brad be tudja fejezni a filmet, mivel drogfüggővé vált. 2002 februárjában gyógyszeres kezelést kapott. 2008 január 15.-én holtan talált rá barátnője a Los Angelesi lakásában. 25 éves volt. A toxigológiai vizsgálatok szerint heroin túladagolásban hunyt el.

, vagy nézzétek meg együtt, majd gondoljátok át, beszéljétek meg, hogy tulajdonképpen mit is láttatok!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.