Feketefülű fehér Bim 2.

június 3, 2014 No Comments »

retro vision - copieBelyj Bim – Chyornoye ukho 1977: A fekete fülű fehér Bim kicsiny kölyökkutya korában került gazdájához, közöttük hamarosan mély barátság alakult ki. Egy este Bim tiltakozása ellenére fehér köpenyes emberek vitték el gazdáját és a hűséges Bimre azok után a kalandok, megpróbáltatások, hiábavaló keresgélések, jó és rossz gazdák váltakozása várt. Vándorlásai során megismerkedik a világgal az emberek jóságával, de gonoszságával is. Mire gazdája kikerül a kórházból Bim már kimúlt, de a szomorú Iván gazda egy neveletlen kölyökkutyára lesz figyelmes, aki történetesen fehér alapon fekete füleket visel.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Trojepolszkijtól távol áll a kutyaregények szokott érzelgőssége. Bimet azért sajnáljuk, mert becsületes, rokonszenves és főleg rászoruló embereknek hiányzik, pusztulása emberi érzéseket tett – ha egy időre is – céltalanná, fölöslegessé. Ezeket az érzelmeket akarta regényével felkelteni Gavriil Trojepolszkij.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.