Tizen4 Felett +

Firka Villa 2/1

Firka Villa 2/1

március 9, 2015 No Comments »

A Firka Villa szereplői: Captain Leslie Hero a “Hős Kapitány”. Alkoholizmussal küzd, és gyakran használ kábítószereket is, érzelmileg labilis, bizonytalan és önző. A Zebulon nevezetű bolygóról jött. Még kisgyerek korában... Read More »

Family Guy 1/3.

Family Guy 1/3.

március 9, 2015 No Comments »

[Chitty Chitty halálcsattanás]: A sorozat általában a túlsúlyos családfő Peter Griffin kalandjairól szól, aki egy ügyefogyott, de jószándékú munkásember. Az ő felesége a gazdag Pewterschmidt családból származó Lois, aki általában... Read More »

Family Guy 1/2.

Family Guy 1/2.

február 21, 2015 No Comments »

[Soha nem találkoztam a halottal]: A sorozat általában a túlsúlyos családfő Peter Griffin kalandjairól szól, aki egy ügyefogyott, de jószándékú munkásember. Az ő felesége a gazdag Pewterschmidt családból származó Lois,... Read More »

Family Guy 1/1

Family Guy 1/1

február 21, 2015 No Comments »

[A halál árnyékában]: A sorozat általában a túlsúlyos családfő Peter Griffin kalandjairól szól, aki egy ügyefogyott, de jószándékú munkásember. Az ő felesége a gazdag Pewterschmidt családból származó Lois, aki általában... Read More »

Firka Villa 1/7

Firka Villa 1/7

augusztus 24, 2014 No Comments »

Firka Villa [1.évad 7.rész]: A Firka Villa szereplői: Captain Leslie Hero a “Hős Kapitány”. Alkoholizmussal küzd, és gyakran használ kábítószereket is, érzelmileg labilis, bizonytalan és önző. A Zebulon nevezetű bolygóról... Read More »

Firka Villa 1/6

Firka Villa 1/6

augusztus 21, 2014 No Comments »

Firka Villa [1.évad 6.rész]: A Firka Villa szereplői: Captain Leslie Hero a “Hős Kapitány”. Alkoholizmussal küzd, és gyakran használ kábítószereket is, érzelmileg labilis, bizonytalan és önző. A Zebulon nevezetű bolygóról... Read More »

Firka Villa 1/5

Firka Villa 1/5

augusztus 15, 2014 No Comments »

Firka Villa [1.évad 5.rész]: A Firka Villa szereplői: Captain Leslie Hero a “Hős Kapitány”. Alkoholizmussal küzd, és gyakran használ kábítószereket is, érzelmileg labilis, bizonytalan és önző. A Zebulon nevezetű bolygóról... Read More »

Firka Villa 1/4

Firka Villa 1/4

augusztus 13, 2014 No Comments »

Firka Villa [1.évad 4.rész]: A Firka Villa szereplői: Captain Leslie Hero a “Hős Kapitány”. Alkoholizmussal küzd, és gyakran használ kábítószereket is, érzelmileg labilis, bizonytalan és önző. A Zebulon nevezetű bolygóról... Read More »

Firka Villa 1/3

Firka Villa 1/3

augusztus 11, 2014 No Comments »

Firka Villa [1.évad 3.rész]: A Firka Villa szereplői: Captain Leslie Hero a “Hős Kapitány”. Alkoholizmussal küzd, és gyakran használ kábítószereket is, érzelmileg labilis, bizonytalan és önző. A Zebulon nevezetű bolygóról... Read More »

Firka Villa 1/2

Firka Villa 1/2

augusztus 8, 2014 No Comments »

Firka Villa [1.évad 2.rész]: A Firka Villa szereplői: Captain Leslie Hero a “Hős Kapitány”. Alkoholizmussal küzd, és gyakran használ kábítószereket is, érzelmileg labilis, bizonytalan és önző. A Zebulon nevezetű bolygóról... Read More »