Rajzfilm/Plusz

Jégkorszak 4.

Jégkorszak 4.

november 26, 2014 No Comments »

[Vándorló kontinens]: Motkány galibát okoz, amikor megpróbálja elrejteni hőn szeretett makkját, ám véletlenül lejut a Föld magjába, s ezzel kontinensek repedésének láncolatát indítja el. Az előidézett földmozgás nagy kalandba sodorja... Read More »

Jégkorszak 3.

Jégkorszak 3.

november 19, 2014 No Comments »

[A dínók hajnala]: Manfréd és Ellie gyereket várnak. Az apa már annyira izgatott, hogy megépített egy játszóteret a porontynak. Diego azonban nem érzi jól magát a csordával: már nem olyan... Read More »

Jégkorszak 2.

Jégkorszak 2.

november 7, 2014 No Comments »

[Az olvadás]: Főhőseink visszatérnek, ezúttal azonban nem a közelgő, hanem a távozó jégkorszak nehezíti meg az életüket. Manfréd kénytelen szembesülni vele, hogy valószínűleg ő a világ utolsó mamutja, Sid, a... Read More »

Jégkorszak

Jégkorszak

október 31, 2014 No Comments »

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mamuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán... Read More »

Csodabogarak

Csodabogarak

október 21, 2014 No Comments »

[Az elveszett hangyák völgye]: A történet főszereplője egy szerencsétlen sorsú bébikatica, akit egy csapat pofátlan légy addig üldöz, amíg elveszti az egyik szárnyát, így a földre kényszerülve kénytelen csatlakozni a... Read More »

Merida, a bátor

Merida, a bátor

szeptember 15, 2014 No Comments »

Merida hercegnő, a hatalmas skót felföldeken Dunbroch birodalmában él, a királyi család elsőszülött gyermekeként. Nap mint nap magán- és illemtanórákban részesül anyja, Elinor királyné jóvoltából, hogy megtanulja, hogyan viselkedik és... Read More »

Táncoló talpak 2.

Táncoló talpak 2.

augusztus 24, 2014 No Comments »

A többi pingvinnel ellentétbe Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad... Read More »

Táncoló talpak

Táncoló talpak

augusztus 21, 2014 No Comments »

Az antarktiszi császárpingvin-kolóniában minden pingvinnek ki kell alakítani saját, egyedi dalát (úgynevezett „szív dalát”), hogy megtalálja lelki társát. Norma Jean és Memphis egymásra lelnek és tojást raknak. Amíg Norma Jean... Read More »

Gru 2.

Gru 2.

augusztus 17, 2014 No Comments »

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a... Read More »

Gru

Gru

augusztus 15, 2014 No Comments »

Egy egyiptomi kirándulás során a turisták közül egy Justin nevű kisfiú felszalad az egyik piramis melletti állványra. A biztonsági őrök nem tudják elkapni, és a gyermek leesik, majd lepattan: az... Read More »