Kipróbálod?

feb 3, 2012 by

Kipróbálod?

“Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és meg vagytok terhelve, és megnyugvást adok néktek” (Mt 11,28).

Ha úgy érzed, meggyötört az élet, elvesztetted lelki nyugalmadat, békességedet, ha gondjaidat nincs kivel megosztanod, menj közelebb pásztorodhoz, ahogy a juhok is teszik, ha vihar közeleg vagy ragadozóktól érzik fenyegetve magukat.

Mert ha bárki másnál keresed azt, amit csak az Isten adhat meg, nem fogsz tudni kijönni a „gödör aljáról” és csalódásnak teszed ki magad. Gondolj csak egy vihar által megtépázott fára. A fa a sebek ellenére is képes pompázni, esetleg a későbbiekben bő termést is hozni.

Csak azok képesek sok gyümölcsöt teremni, akik Jézusban maradnak. Az Úr törődése és támogató szeretettel körülvevő embertársaid buzgólkodása által begyógyulnak sebeid és szenvedéseid ellenére is képes leszel majd jó gyümölcsöt teremni. Az Úr segítségedre lesz abban, hogy akaratát életed nehéz helyzeteiben is felismerd, ne pedig a körülötted vagy benned dúló vihar nagyságával törődj.

Akik Hozzá menekülnek, azoknak ingyenesen osztja ajándékát, a nyugalmat. Amit Tőle kapsz, az örökké tartó, így segítségével bizton rátalálsz oly nagyon vágyott lelki békédre is. Fogadd hát örömmel!

„Mind örülnek majd, akik hozzád menekülnek. Örökké ujjonganak, mert oltalmazod őket…” (Zsoltárok 5:12).

 

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı