Csendes Éj

dec 23, 2022 by

Csendes Éj

1944 telén, a második világháború utolsó napjaiban egy bátor és kitartó fiatal édesanya életét kockáztatva megpróbálja karácsony estére kibékíteni az ellenséges oldalon harcoló katonákat. A 12 éves Fritz és édesanyja Elisabeth a háborút életükből kizárva élik mindennapjaikat az Ardennekben lévő vadászlakjukban. A kerítésen kívül azonban javában dúl a háború. Három amerikai katona megsebesül, és segítséget kérnek Elisabeth-től, aki egy feltétellel hajlandó beengedni őket a házába: fegyvereiket kint kell hagyniuk a hóban. A gyanakvást hamarosan felváltja a bizalom és az elfogadás érzése, ekkor érkeznek meg a német katonák, akik árulónak nevezik az asszonyt az ellenséges katonák befogadása miatt. Egy kis vadászlakban, az Ardennekben három amerikai és három német katona kénytelen szembenézni egymással, tetteikkel és a háború következményeivel. Félretéve szembenállásukat, felfedezik magukban a bátorságot, és a szent éjszaka valódi jelentését.

poster
Silent Night
00:00
--
/
--

In a cabin in a WWII front, a German mom with a son mediates a truce between 3 German and 3 American soldiers so they can all celebrate Christmas Eve 1944 together.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı