Teréz/A szeretet kis útja

jan 24, 2023 by

Teréz/A szeretet kis útja

A film Lisieux-i Szent Teréz, francia kármelita apáca életét mutatja be. Kis Teréz – akit XI. Piusz pápa a modern kor legnagyobb szentjének nevezett – úgy tartotta, hogy a legnagyobb gyakran a legkisebb dolgokban nyilvánul meg, és a kis dolgok legalább annyira jelentősek, mint a látszatra nagynak tűnőek. A produkció érdekessége, hogy a címszereplőt alakító színésznő, Lindsay Younce Teréz gyermekkorától kezdődően felnőtté válásán át egészen haláláig alakítja a szentet, míg az alkotás rendezője Louis Martin, Teréz édesapjának szerepében látható. A film gyönyörű zenei aláfestése magával ragadja a nézőt, és segít abban, hogy részesei lehessünk Teréz életének. A művet a korábban boldoggá avatott és hamarosan szentté is váló II. János Pál is megtekintette, s azonnal vatikáni ajánlást kapott.

poster
The Story of Saint Thérèse of Lisieux
00:00
--
/
--

The mesmerizing story of a young girl’s romance with God. Her faith, trials, and sacrifices reveal a way of life based on love and simplicity. A contemplative film based on the true story of Saint Therese of Lisieux, the most popular saint of modern times.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.