Élet és Halál

dec 15, 2022 by

Élet és Halál

“Nosso Lar” Film a halálról, a pokolról, a mennyországról … honnan jöttünk, hová megyünk. A film Chico Xavier brazil író és médium regényén alapszik. Xavier élete során 92 könyvet közvetített mint médium. A film annak a léleknek a történetét meséli el, aki neki ezeket a könyveket sugallta. Médiumitása azzal kezdődött, hogy 1959-ben ún. keresztírás eredményeként, vagyis úgy, hogy Andre Luiz elhunyt orvos neki és a tőle 800 km távolságban lakó Waldo Vieirának úgy diktálta a “Fejlődés két világban” című művet, hogy egy fejezetet Chicónak, a másikat Waldónak felváltva anélkül, hogy az egyik tudná, mit kapott a másik. Utólag azután Chicó utasítást kapott szellem-vezetőjétől Emánueltől, hogy lépjen érintkezésbe Waldo Vieriával, és illessze össze egy egésszé a könyv fejezeteit.

poster
Otthonunk - Nosso Lar
00:00
--
/
--

Mélyen elgondolkodtató film. Ez a rendkívül összetett alkotás azt mutatja be, mi vár ránk a halál után. Bemutatja milyen is az a halál, mi zajlik a pokolban, hogy működik az újjászületés és hogy fest az a bizonyos Mennyek Országa. Sokkoló, lélekemelő és megvilágosító erejű tanítást nyerünk a Nosso Lar által. Az Otthonunk című film értékes leckéket tartogat a spirituális embereknek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.