A bakancslista

dec 12, 2022 by

A bakancslista

A milliárdos Edward kénytelen szembesülni vele, hogy már nem sok van neki hátra az életből. Ekkor kerül mellé szobatársa Carter, aki szintén a végét járja. Utóbbi fejéből pattan ki a gondolat, hogy számot vet az életével és bakancslista írására szánja magát. Edward először csak jót nevet a dolgon, és elveti az ötletet. Később azonban meggondolja magát és egyre vadabb dolgok jutnak eszébe, amik felkerülnek a listára. Így kezdődik a két teljesen különböző karakter közös, egyben utolsó kalandja. A listára felkerül több egyszerű dolog is, mint például nevetni, amíg a könnyem folyik, vagy segíteni egy vadidegennek. De ennél nagyobb célok is vannak, többek között a fél világ beutazása. Ücsörögnek és beszélgetnek a piramisoknál Egyiptomban, meglátogatják a Taj Mahalt és motoroznak a Kínai Nagy Falon…

A bakancslista azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni az életben. Olyan ez, mintha a lista megírása egyfajta felkészülés lenne a halálra. Emiatt félelmetesnek tűnhet. Így amikor először láttam a filmet, úgy gondoltam, hogy nem írok bakancslistát, mert ez egyfajta búcsúzás az élettől. Aztán rájöttem egy nagyon fontos dologra. A bakancslista nem a halálra készít fel, hanem az életre! Pontosabban arra, hogy minél jobban kihasználjam, minél többet álmodjak és tervezzek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı