Az utolsó küzdelem

jan 24, 2023 by

Az utolsó küzdelem

A Vasárnap Törvény bevezetéséről, a végidőről készített fikció… / Mit nevezünk vasárnapi törvénynek, ki által és miért kerül kihirdetésre ilyen törvény? Azt az eseményt nevezzük vasárnapi törvénynek, amikor az Isten törvényével ellentétes nyugalomnap elfogadását a polgári hatalom által kibocsátott törvény segítségével akarják rákényszeríteni az emberekre, mintegy megpecsételve őket. “Akik viszont ezt az engedelmességet igazoló pecsétet nem hajlandók felvenni magukra, azokkal szemben halálos ítéletet léptet érvénybe.” “Ezt a pecsétet a “fenevad képe” fogja kibocsátani, Ő akarja ilyen módon az emberek imádatát és hódolatát kierőszakolni a fenevad előtt.” A “fenevad képe” egy különös hármas szövetségnek az egyesülésében valósul meg, olyan felek egyesítik erőiket ebben a szövetségben, akik korábban ellenfelekként tekintettek egymásra, illetve az érdekeiket mindenképpen ellentétesnek gondolták.

poster
Az utolsó küzdelem
00:00
--
/
--

Ez a hármas szövetség a következőkből tevődik össze: a Római Katolikus Egyház – a protestántizmus Amerika vezetésével – a polgári államhatalom. “Az egyház a polgári hatalom fegyveréért kiált, és ebben a munkában a katolikusok és a protestánsok összefognak. Amikor a vasárnap megtartását kényszerítők mozgalmának merészsége és elszántsága egyre fokozódik, akkor kihirdetik a rendeletet az Isten parancsolatainak megtartói ellen.” Ebbe a hármas szövetségbe egy negyedik tag is bekapcsolódik már kezdettől fogva, hogy “a fenevad képébe lelket adjon”, hogy jeleket és csodákat is képes legyen végrehajtani az emberek megtévesztése érdekében.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.