Az Élet háza

dec 6, 2022 by

Az Élet háza

Különös, napfényillatú hangulatot áraszt a film, pedig a témája korántsem könnyed, hanem elgondolkodtató és lélekig hatoló, mégis olyan pozitív érzelmi kisugárzása van, melyből a lelkünk újratöltekezhet, s talán öntudatra ébred. George Monroe élete évek óta langyos állóvízben telik, megfeneklett, akár egy régi hadihajó a tengeren, szinte már nem is sodródik az árral. Egy napon aztán pillanatok alatt fenekestül felfordul az élete, amikor elbocsátják a munkahelyéről, mondván régi vágású építészként képtelen haladni a korral, s a tetejébe még azzal a ténnyel is szembesülnie kell, hogy gyógyíthatatlan beteg: végstádiumú rákban szenved. Zárkózott ember lévén nem kürtöli világgá a rossz hírt, családja előtt is igyekszik titokban tartani problémáját, s inkább a még megvalósításra váró tervei felé fordul.

Szeretné felépíteni a házat, melyet már évekkel ezelőtt papírra álmodott, és mindeközben fiával való kapcsolatát is helyreigazítani, aki a válás óta eltávolodott apjától, s talán az őt körülvevő világtól is.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.