A hit fogságában

feb 6, 2023 by

A hit fogságában

Sara és családja a Jehova tanúi közösség tagjai. A tizenhét éves lány szigorú vallási előírások közepette nőtt fel. Gyakran elkíséri szüleit, amikor házról házra, lakásról lakásra járnak, hogy hirdessék egyházuk tanításait, beszéljenek az Ítélet napjáról és az örök megváltásról. A gondok akkor kezdődnek, amikor Sara beleszeret Teisbe, aki nem tagja a gyülekezetnek. Szerelmük lopott, titkos találkákon keresztül szökken szárba. A lány élete legnehezebb döntése elé kerül. A hite és a szenvedélye között vergődik, nem tudja, melyiket válassza. / Sara and her family proudly belong to Jehovah’s Witnesses. In the local community they go from door to door and preach on Judgment Day and eternal salvation for Jehovah’s chosen ones. But when Sara falls in love with Teis, she is confronted with her most difficult choice in life.

poster
To verdener
00:00
--
/
--

Teis is not a Witness, yet their love grows through stolen, secret meetings. Sara is torn between her conscience, faith and passion, forced to make a choice between her love and her family that are worlds apart.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı