Igazából Mennyország

jan 26, 2023 by

Igazából Mennyország

Todd Burpo egy nebraskai templomban prédikátor, felesége, Sonja a templomi kórus vezetője, mindketten közösségük elismert és szeretett szolgálói. Todd, akinek durva év van a háta mögött: eltört a lába baseballozás közben; hosszú viadalt vívott a vesekővel; küzdött családja anyagi helyzete miatt, majdnem elveszíti négyéves fiát is. A kis Colton ugyanis életmentő vakbélműtéten esik át. Ez a klinikai halál állapotából visszatért kisfiú azt állította, hogy járt a mennyországban. Még a lelkipásztor apa is szkeptikussá vált fia kijelentése hallatán, s nem csak a családot teszi próbára állítása, de az egész kisváros életét is felforgatja. Az apát oly mértékig gyötrik a kétségek, hogy kezdi megkérdőjelezni a saját hitét. Lehet Colton víziója a hallucináció okozta stresszből vagy a mélyen vallásos neveltetésből ered?

poster
Igazából Mennyország
00:00
--
/
--

Az Igazából mennyország című mozinak az elmúlt évek egyik legnagyobb – a filmmel azonos című – könyvsikere képezte az alapját. Todd Burpo írása 2010-től 156 hétig volt a New York Times bestseller listáján. „A rendező nem merült bele abba a kérdésbe, hogy van mennyország vagy nincs. Ehelyett inkább azt meséli el, mi mindenen ment keresztül ez a család, úgy, ahogy azt a könyv is leírja.” – mondta az apát alakító Greg Kinnear.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.