Cool kids don’t cry!

jan 26, 2023 by

Cool kids don’t cry!

Akkie egy aranyos lány, aki imád focizni és nem hagyja, hogy a fiúk kötekedjenek vele. Egy nap azonban leukémiát diagnosztizálnak nála, és küzdenie kell az életéért… / Megdöbbentő hogy mennyire közönyösen veszi a főhős hogy a rák akár halálos is lehet számára, de ezt mindenki másképp reagálja le. A rák leküzdése nem egy egyszererű művelet. Érzelmek szabadulnak fel és konfiktusok alakulnak ki és még a szerelem is eléri a főhőst. / Akkie is an 8th grade student. In her free time she enjoys to play soccer. She has a few good friends and likes most of the kids in her class. However, there is one boy she hates. His name is Joep (pronounced as Yoop) and the two have a row every other day. But one day, when the class plays football during lunch break, Joep goes too far and hurts Elise, Akkie’s best friend.

Menő gyerekek ne sírjatok!

poster
Cool kids don\'t cry!
00:00
--
/
--

Akkie wants to take revenge and after school, Joep and Akkie start a fight. The fight ends soon, because their teachers finds out about it. Akkies nose is bleeding when she returns home. Later that evening, her nose spontaneously starts bleeding again. Her mother is worried and takes her daughter to see a doctor. Things take a turn for the tragic when Akkie discovers she has leukemia…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı