A Boldogság Nyomában

dec 6, 2022 by

A Boldogság Nyomában

A boldogságra való törekvés minden amerikai alkotmányos joga. Effelől hangyányi kétsége sincs az ígéretes tehetségű afroamerikai Chris Gardnernek sem, pedig nemrég csúnya véget értek sikeres brókerkarrierjéről szövögetett álmai. Nála helyezi el a bíróság a kisfiát, ám mire az ítéletet kimondják, a “nála” szó értelmét veszti: Christ kilakoltatják. Munkanélküli, hajléktalan apaként minden tőle telhetőt megtesz, hogy valamilyen biztonságot mégis nyújtson a kissrácnak. Ingyenkonyháktól szállókon át egészen vasútállomások mosdójáig visz az útjuk, miközben fedelet keresnek a fejük fölé. Gardner hihetetlen akaratereje végül megmutatja neki a kiutat a nélkülözésből, és sikerül munkát szereznie. Csodával határos módon gyakornoki állást kap, és egyre feljebb kapaszkodik a ranglétrán.

poster
The Pursuit of Happyness
00:00
--
/
--

Eltökéltsége és már-már emberfeletti képessége, amivel az életét irányítani tudja, meghozza gyümölcsét: olyannyira sikeres lesz, hogy saját brókercéget nyit, Gardner Rich és Társa néven.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..


Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.