Hét Élet

dec 6, 2022 by

Hét Élet

Nem becsüljük meg azt, amink van. Nem vigyázunk eléggé egymásra. Nem gondolunk eleget a jövőnkre, és gyakran elhanyagoljuk szeretteinket. Szüntelenül rohanunk, és önző módon azt hisszük, hogy így mindent megúszhatunk… / Ben egy sötét titkot rejteget, amelytől nem tud szabadulni: régi bűne emléke kínozza. Elhatározza, hogy ha a saját élete már megváltoztathatatlanul tönkre ment is, legalább másokén segít. Kiszemel hét ismeretlent, akik sem egymás, sem az ő létezéséről nem tudnak – viszont mind rászorulnak a segítségre. Ben nyomoz utánuk, pontosan feltérképezi az életüket, majd közbeavatkozik. Igyekszik a homályban maradni, ám mindent elkövet, hogy jóra fordítsa az addigi rosszat. De nincs tökéletes terv – mindig, minden számításba hiba csúszhat. A hiba ezúttal egy gyönyörű, szívbeteg nő képében jelentkezik. Miután vele találkozik már egészen új elképzelések vezetik a férfit…

poster
Seven Pounds
00:00
--
/
--

Will Smith tökéletesen azonosult az általa alakított karakterrel, hasonlóan Rosario Dawson-hoz. Közös játékuk teli van izgalommal, remekül illenek egymáshoz. Rosario, haldokló, mégis a lehetőségeihez mérten csupa élet lányt alakít, bebizonyítva, hogy önsajnálat nélkül, boldogan sokkal erősebbek lehetünk. Szerelmük szívet melengető, és mélyen megható, ugyanúgy, mint a film egésze.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.