5★Új esély a szerelemre

Júl 8, 2023 by

5★Új esély a szerelemre

A sorozat 5.része 2007 / Két évvel azután, hogy seriff férjét meggyilkolták, Missie LaHaye kisfiával, Maddievel visszaköltözik otthonába, hogy közel legyen a szüleihez, Clark és Marty Davishez. Miután Missie visszatér a munkájához és ismét tanítani kezd, örökbe fogad egy árva tinédzser lányt, Belindát, aki könyörög neki, hogy mentse meg hét éves öccsét, Jacobot, aki szenved örökbefogadó szülei bántalmazása miatt. Missienek segítsége is akad a mentőakcióban Pastor Joe és Zach Tyler seriff személyében. Mindkét férfi udvarol Missienek, de a nőt fájdalma meggátolja abban, hogy új esélyt adjon magának a boldogságra… / A Szelíd szerelem nézői az 1800-as évek Dél-Amerikájába, Eldorádóba csöppenhetnek bele. A 21. század embere beletekinthet, hogy két évszázaddal ezelőtt az Amerikában új életet kezdő, bevándorló telepeseknek milyen küzdelmeken kellett keresztül menni azért, hogy saját birtokukon letelepedjenek, családot alapítsanak, gyermekeket neveljenek.

A 12 részből álló sorozat egy család életét mutatja végig generációról-generációra, melynek egyik érdekessége, hogy a nagymama-anyuka- lánya-unoka kapcsolatot nem a vér köti össze, hanem az örökbefogadás, és a legfőbb érték: a szeretet. Példaértékű emberi tulajdonság, hogy ezek az emberek a nehézségekben, küzdelmeikben mindvégig Istenben bíznak, a hit és a remény viszi őket egyre tovább és tovább a boldog életben.

Katherine Heigl nagyszerűen játssza Marty Claridge szerepét. A néző már a Szelíd szerelem elején a film hatása alá tud kerülni, amikor látja, hogy Marthy, aki ifjú férjével egy szekéren az amerikai határvidékre érkezik, hogyan kezd új életet, majd egy tragédia folytán hirtelen megözvegyül. Az élet rákényszeríti egy kényszerházasságra Clark Davissel (Dale Midkiff), de a sok próba végül meghozza gyümölcsét, s a szerelem szelíden belopódzkodik a szívükbe.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı