4★A szerelem örök

Júl 7, 2023 by

4★A szerelem örök

A sorozat 4.része 2006 / A LeHaye család – Missie és Willie, valamint három gyermekük, végleg megtelepedett a határ menti kisvárosban, amit most már otthonuknak éreznek. De mikor Missie apja megérkezik, és a találkozás várva várt pillanata beteljesül, örömük nem tart sokáig. Tragédia rázza meg alapjaiban a kis családot, mely minden eddiginél erősebben teszi próbára lelki erejüket… / A Szelíd szerelem nézői az 1800-as évek Dél-Amerikájába, Eldorádóba csöppenhetnek bele. A 21. század embere beletekinthet, hogy két évszázaddal ezelőtt az Amerikában új életet kezdő, bevándorló telepeseknek milyen küzdelmeken kellett keresztül menni azért, hogy saját birtokukon letelepedjenek, családot alapítsanak, gyermekeket neveljenek.

A 12 részből álló sorozat egy család életét mutatja végig generációról-generációra, melynek egyik érdekessége, hogy a nagymama-anyuka- lánya-unoka kapcsolatot nem a vér köti össze, hanem az örökbefogadás, és a legfőbb érték: a szeretet. Példaértékű emberi tulajdonság, hogy ezek az emberek a nehézségekben, küzdelmeikben mindvégig Istenben bíznak, a hit és a remény viszi őket egyre tovább és tovább a boldog életben.

Katherine Heigl nagyszerűen játssza Marty Claridge szerepét. A néző már a Szelíd szerelem elején a film hatása alá tud kerülni, amikor látja, hogy Marthy, aki ifjú férjével egy szekéren az amerikai határvidékre érkezik, hogyan kezd új életet, majd egy tragédia folytán hirtelen megözvegyül. Az élet rákényszeríti egy kényszerházasságra Clark Davissel (Dale Midkiff), de a sok próba végül meghozza gyümölcsét, s a szerelem szelíden belopódzkodik a szívükbe.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı