1★Szelíd szerelem

jan 12, 2023 by

1★Szelíd szerelem

A sorozat 1.része 2003 / Házasságuk során egy ígéretet nem sikerült betartaniuk. Hogy sosem lesznek szerelmesek. Egy asszony álma az új életről vállalkozó kedvének, bátorságának és belső erejének próbatételévé válik. Marty egy szekéren érkezik az amerikai határvidékre, hogy új életet kezdjen. Egy előre megjósolhatatlan tragédia folytán az asszony megözvegyül és úgy érzi, a jövő nem tartogathat már számára sok jót. Ekkor dönt úgy, hogy elfogadja a szintén özvegy Clark Davis ajánlatát és hozzámegy a férfihoz, akitől azonban nem remélhet mást, mint egy kényelmes, de szerelem nélküli házasságot, mely csak a következő tavaszig szól. Amint eljön az ideje, hogy Marty visszainduljon szülővárosába, egyre több kétség gyötri és felfedezi magában a szerelmet, melyre már sosem tartotta képesnek magát új férje iránt.

A Szelíd szerelem nézői az 1800-as évek Dél-Amerikájába, Eldorádóba csöppenhetnek bele. A 21. század embere beletekinthet, hogy két évszázaddal ezelőtt az Amerikában új életet kezdő, bevándorló telepeseknek milyen küzdelmeken kellett keresztül menni azért, hogy saját birtokukon letelepedjenek, családot alapítsanak, gyermekeket neveljenek. A 12 részből álló sorozat egy család életét mutatja végig generációról-generációra, melynek egyik érdekessége, hogy a nagymama-anyuka- lánya-unoka kapcsolatot nem a vér köti össze, hanem az örökbefogadás, és a legfőbb érték: a szeretet.

Példaértékű emberi tulajdonság, hogy ezek az emberek a nehézségekben, küzdelmeikben mindvégig Istenben bíznak, a hit és a remény viszi őket egyre tovább és tovább a boldog életben. Katherine Heigl nagyszerűen játssza Marty Claridge szerepét. A néző már a Szelíd szerelem elején a film hatása alá tud kerülni, amikor látja, hogy Marthy, aki ifjú férjével egy szekéren az amerikai határvidékre érkezik, hogyan kezd új életet, majd egy tragédia folytán hirtelen megözvegyül. Az élet rákényszeríti egy kényszerházasságra Clark Davissel (Dale Midkiff), de a sok próba végül meghozza gyümölcsét, s a szerelem szelíden belopódzkodik a szívükbe.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. avatar
    inmaca333

    “pg slot I really like your forum. There is also an important story in case you don’t want to miss can apply at slotgxy888
    pg slot

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.