Isten NEM Halott

nov 29, 2022 by

Isten NEM Halott

A mű központi kérdése Isten létezése, s egy fiatalember, Josh Wheaton hitbéli megpróbáltatását mutatja be. Az elsőéves egyetemista egy ismert filozófiaprofesszorral különbözik össze, amikor az arra kötelezi a hallgatókat, hogy írjanak alá egy nyilatkozatot arról, hogy „Isten halott”. Ezt Josh visszautasítja, mire a professzor kihívást intéz felé: amennyiben nem tudja megvédeni álláspontját egy vitasorozat keretében, megbuktatja. Amikor ezt a kihívást elfogadja, nemcsak a hite, hanem a kapcsolatai és a jövője is veszélybe kerül. A film arra kívánja felhívni az emberek figyelmét, hogy éljenek a vallásszabadság által biztosított jogukkal, és nyíltan vállalják hitüket. / Freshman university student Josh Wheaton attends a philosophy class, where Professor Radisson requires all students to submit a signed statement staying “God is dead” and never existed.

poster
God\'s not dead
00:00
--
/
--

When Josh refuses because of his own beliefs, the professor challenges him to defend his position, which leads to a series of confrontational presentations between himself and the professor, with the class as jury.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..


Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı