Imával Nyert Csaták

nov 23, 2022 by

Imával Nyert Csaták

War Room (Szinkronos változat) Tony és Elizabeth Jordan középosztálybeli házaspár, akiknek látszólag mindenük megvan: remek munka, szép lányuk, illetve álmaik otthona. A látszat azonban csal. Házasságuk válságban van, életük és otthonuk egy háborús övezet, s az egésznek lányuk issza meg a levét. Egy idősebb, bölcsebb hölgy, Miss Clara segítségével Elizabeth rájön, hogy hogyan küzdhet családja s házassága egyben tartásáért… A film fő mondanivalója, hogy az imádság egy nagyon fontos eszköz, amit keresztények milliói nem vesznek kellően komolyan. Pedig ha meg akarjuk nyerni a hétköznapok csatáit, vagy akár komolyabb háborúkat is, melyek az élet különböző területein érnek bennünket, akkor egy ilyen különlegesen hatásos fegyverre szükségünk lesz. Ne becsüljük le, micsoda ereje van az imádságnak! …erősödjetek meg az Úrban és az ő hatalmas erejében. Öltsétek magatokra az Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög mesterkedéseivel szemben.

Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak. Éppen ezért vegyétek fel az Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok. Álljatok meg tehát, felövezve derekatokat igazságszeretettel, és magatokra öltve a megigazulás páncélját, felsaruzva a lábatokat a békesség evangéliuma hirdetésének a készségével. Vegyétek fel mindenképpen a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosznak minden tüzes nyilát. Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, amely az Isten beszéde. Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által. Efezusi levél 6:10-08

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.