Hiszel?

dec 5, 2022 by

Hiszel?

Tucatnyi különféle lélek mozog mindenféle irányban, s mind vágyakoznak valamire. Ahogy az életútjuk váratlanul keresztezi a másikat, mindannyian felfedezik az erőt Krisztus keresztjében, akkor is, ha most még ebben nem hisznek. Amikor egy helyi lelkipásztor és egy utcai prédikátor útjai keresztezik egymást, az események emlékeztetnek arra, hogy az igaz hithez mindig cselekvésre is szükség van… / “A hit az emberek legerősebb fegyvere, és ha mélyen gyökeredző hitünk van, semmi sem tud legyőzni bennünket. Semmi. Az élet nem egyenes, jól belátható folyosó, melyen felszabadultan, akadálytalanul vonulhatunk végig, hanem ösvények labirintusa, melyen át hosszan tartó és bajos kutatással kell meglelni az utat, s eközben időről időre zsákutcába jutunk.

Ám ha van hitünk, mindig megnyílik előttünk egy ajtó – talán nem pont az, amelyikre mi számítottunk, de mindenképpen olyan, mely mögött a helyes út vár ránk”.

Do You Believe?


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı