A viskó

nov 19, 2022 by

A viskó

A történet elején Mackenzie “Mack” Phillips lányát elrabolják és a jelek szerint brutálisan meggyilkolják. Az egész család lassan a teljes összeomlás felé tart. A gyerekek bezárkóznak, és titokban magukat hibáztatják, a szülőkre rátelepszik a szűnni nem akaró gyász és bánat. Mack egyik nap egy „Papa” nevű feladótól különös levelet kap. A levélben meghívja a viskóba, ahol feltehetőleg a lányát meggyilkolták. Mack elmegy, de egy rozoga viskó és a hideg tél helyett egy takaros kis kunyhó várja a tavaszi erdő közepén. A viskóban találkozik Papával (Istennel), Jézussal, Nannal és Willie-vel. Ők segítenek Macknek feldolgozni és elfogadni a történteket. Ahogy telnek a napok és a hetek, megnyugodni látszik. Időközben Papa elvezeti Macket lánya nyughelyére, ahová gyilkosai rejtették.


A történet tetőpontja akkor jön el, mikor láthatja kívülről kislányát a túlvilágban, ahol vidáman játszadozik és jól érzi magát. A terápia jellegű találkozás után Isten és a Szentháromság nehéz döntés elé állítja: élhet kislányával békében vagy hazamegy családjához (Mack csak most tudta meg, hogy lánya hibáztatja magát kistestvére halála miatt).

Jó édesapaként nehezen, de meghozza döntését és családját választja, tudván, hogy kislánya békében nyugszik a túlvilágon.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı