Angyali érintés: 1/11.

nov 19, 2022 by

Angyali érintés: 1/11.

Első évad:/11.rész.»–›A madártoll/ Az angyalok megjelenése nagy zavart okoz a városban. Másnap a templomba nem járó emberek is eljönnek az istentiszteletre, és egy idegen csaló kihasználja a zűrzavaros helyzetet. Wayne a csalóban testvérét, Charlie-t ismeri fel. Joey, Wayne autista öccse egy csecsemőt talál a templomban, akinek segít a gondozásában… / Egy-egy epizód általában akörül forog, hogy egy ember vagy embercsoport az életében válaszúthoz ér, nagy problémával találkozik vagy nehéz döntés előtt áll. Ekkor angyalok jelennek meg a történetben, akiknek feladata valakinek a segítése a döntéshozatalban. Az angyalok általában nem tesznek csodákat, alapvetően Istennek azt az üzenetét közvetítik az emberek felé, hogy Isten szereti és elfogadja őket, és barátságosan, odafigyelve viszonyulnak az emberekhez.

Monica, a főszereplő angyal a sorozat történetének elején kerül a Földre, azzal a feladattal, hogy segítse az embereket, akik belső mozgatórugóit egyáltalán nem ismeri. Monica korábban láthatatlanul dolgozott, mint a bajba jutott emberek megmentője, a közvetlen segítés előléptetés a számára, de a felelősséggel és az emberekkel való foglalkozás nehézségeivel is tisztában van. Sokszor meginog abban a hitében, hogy képes lesz-e végrehajtani feladatát.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.