Angyali érintés: 1/4.

nov 1, 2022 by

Angyali érintés: 1/4.

Első évad:/4.rész.»–›A múlt hullámai/ Angela férje szenátor szeretne lenni, ezért indul a választásokon. Angela maga is dolgozik a kampánystábban, de elhatárolja magát a közszerepléstől. Jó oka van rá. Ifjúkora ballépése miatt zsarolja egy régi barátja, és fél, hogy ezzel tönkreteszi férje karrierjét. Monica melléjük költözik, hogy segítsen Angelának, de első ötlete rosszul sül el. Jobbat kell kitalálnia, ami nem lehet más, mint maga az igazság… / Egy-egy epizód általában akörül forog, hogy egy ember vagy embercsoport az életében válaszúthoz ér, nagy problémával találkozik vagy nehéz döntés előtt áll. Ekkor angyalok jelennek meg a történetben, akiknek feladata valakinek a segítése a döntéshozatalban. Az angyalok általában nem tesznek csodákat, alapvetően Istennek azt az üzenetét közvetítik az emberek felé, hogy Isten szereti és elfogadja őket, és barátságosan, odafigyelve viszonyulnak az emberekhez.

Monica, a főszereplő angyal a sorozat történetének elején kerül a Földre, azzal a feladattal, hogy segítse az embereket, akik belső mozgatórugóit egyáltalán nem ismeri. Monica korábban láthatatlanul dolgozott, mint a bajba jutott emberek megmentője, a közvetlen segítés előléptetés a számára, de a felelősséggel és az emberekkel való foglalkozás nehézségeivel is tisztában van. Sokszor meginog abban a hitében, hogy képes lesz-e végrehajtani feladatát.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.