Angyali érintés: 1/3.

nov 1, 2022 by

Angyali érintés: 1/3.

Első évad:/3.rész.»–›Szeretni nehéz/ Elizabeth híres újságírónő, akinek életében a legfontosabb dolog a munka volt. Ezzel tönkretette lánya gyermekkorát, akit nagyon szeretett, de ezt soha nem tudta kimutatni. Pár éve már nem dolgozik, így üres óráit alkohollal teszi tartalmasabbá. Alkoholizmusával még unokája születésnapját is sikerül elrontania, és úgy tűnik, családja cserbenhagyja. Ám ekkor megérkezik Monica, hogy mindnyájukon segítsen…. / Egy-egy epizód általában akörül forog, hogy egy ember vagy embercsoport az életében válaszúthoz ér, nagy problémával találkozik vagy nehéz döntés előtt áll. Ekkor angyalok jelennek meg a történetben, akiknek feladata valakinek a segítése a döntéshozatalban. Az angyalok általában nem tesznek csodákat, alapvetően Istennek azt az üzenetét közvetítik az emberek felé, hogy Isten szereti és elfogadja őket, és barátságosan, odafigyelve viszonyulnak az emberekhez.

Monica, a főszereplő angyal a sorozat történetének elején kerül a Földre, azzal a feladattal, hogy segítse az embereket, akik belső mozgatórugóit egyáltalán nem ismeri. Monica korábban láthatatlanul dolgozott, mint a bajba jutott emberek megmentője, a közvetlen segítés előléptetés a számára, de a felelősséggel és az emberekkel való foglalkozás nehézségeivel is tisztában van. Sokszor meginog abban a hitében, hogy képes lesz-e végrehajtani feladatát.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı