Ha hiszel…

okt 29, 2022 by

Ha hiszel…

Ha az ösztöneidet követed, és hiszel az álmaidban, sosem kényszerülsz áron alul eladni önmagad. Ha másoknak adod el magad, akkor hiszel magadban, és kész vagy kiállni a bizalomért. Ha nem hiszel magadban, akkor csak elkótyavetyéled magad. Hogyan léphetek túl a saját korlátaimon? A csúcsteljesítők többet akarnak, mint egyszerűen a következő játszmát megnyerni. Ők a bajnoki címhez vezető utat is látják. Tehát tartsd nyitva a szemed, és irány az aranyérem. Több csúcs megmászása után nem csúszhatsz vissza többé, hanem szárnyakat növesztesz, s repülni kezdesz. Ha hiszel álmaidban, azok hűségesen visszatérnek hozzád. Addig van esély arra, hogy álmaid valóra váljanak ameddig hiszel bennük, ha már te magad se hiszel az álmaidban akkor soha nem lesz belőlük valóság.

Higgy magadban és az álmaidban.


Ha te nem hiszel, akkor ki fog? Ha ezt meg tudod tenni, bármilyen célt elérhetsz. Aki nagyon szeretné, és imádkozik érte, annak a lehetetlen is lehetségessé válik, ha először Isten országát keresi, és az Ő igazságát.

Az Úr látja a szíveket, az odaszánt, elkötelezett életet, a tanítvány hozzáállását, és mindent lehetségessé tesz számára. Mondd, Te hiszel magadban?

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı