Korai figyelmeztetés

okt 21, 2022 by

Korai figyelmeztetés

Egy keresztény nő (Delana Michaels) azt akarja, hogy egy újságíró (Greg Wynne) tegyen közzé egy cikket egy létező Egy Világ Alapítványról, melynek egyetlen célja a világ irányítása. Azt akarja, hogy a férfi figyelmeztesse az embereket, hogy ez lesz, és magyarázza el, hogyan kapcsolódik a Bibliában említett végidőkhöz. Az újságíró ellenzi ezt az ötletet, amíg meg nem látja, hogy a nőt üldözi az Alapítvány. Ahogy a kaland kibontakozik, az újságíró rájön, hogy amit a nő mond, igaz lehet. Ez az evangelizációs jellegű, klasszikus végidőkről szóló film bemutatja az igazságot Jézus Krisztusról és érdekes betekintést nyújt abba, hogy mi jöhet az utolsó időkben… / Amikor az emberek a jövőre gondolnak, gyakran szorongás tölti el őket, ennek azonban nem kellene így lenni. Azokat, akik ismerik Istent, a jövő buzgó várakozással és vigasztalással tölti el. Például a Példabeszédek 31:25 azt írja az istenfélő asszonyról, hogy „nevetve néz a holnap elé.”

Két fontos dolgot kell szem előtt tartani a jövőt illetően. Egyik, hogy Isten szuverén, és mindent kézben tart. Ismeri a jövőt, és teljes mértékben ő irányítja a történéseket. A Biblia azt mondja: „Emlékezzetek az ősrégi dolgokra, mert én vagyok az Isten, nincs más, Isten vagyok, nincs hozzám hasonló! Előre megmondtam a jövendőt, és régen a még meg nem történteket. Ezt mondom: Megvalósul tervem, mindent megteszek, ami nekem tetszik. Alig szóltam, máris elhozom, kigondoltam, máris megteszem”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı