Szép holnap

aug 12, 2022 by

Szép holnap

‘Néha szeretnék megint gyerek lenni. Mezítláb futkározni a fűben, újra gondtalannak lenni, hinni, álmodni, remélni, őszintének lenni, csak kimondani ami a számon van. Szeretnék újra bízni az emberekben, nem félni semmitől, nem aggódni a jövő miatt, csak játszani… és ha beesteledik újra szeretném hanyattfekve bámulni a csillagokat. Szeretnék hinni a csodákban, a mesékben, az álmokban. Szeretném újra azt hinni, hogy enyém a világ, hogy bármit elérhetek…’ Szeretném hinni, hogy valahol létezik egy világ, hol tündérszárnyak ringatják a hold ezüst sugarát. Ahová hársillatú – bársony éj hívogat, és ahol szerelemszagú lágy szellő simogat.

Ahol édes dallamon dúdol a falevél, és a madár éneke is szeretetről mesél. Ahol selymes pázsit nyeli el lépteim zaját, ahol a szemekben látom a szívek mosolyát.

Ahol csend vesz körül, béke és nyugalom, és a boldogság fénye csillog a harmaton. Ott mindenki az igaz szeretet örök nyelvén beszél, nem szavakkal szólnak, a szív húrja zenél…

“Szép holnap, talán már nem szökik tovább, kitártam lelkem ablakát. Szeretném hinni azt, hogy rám majd szép holnap vár”.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.