A pillanat létezik

aug 12, 2022 by

A pillanat létezik

Isten minden nap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldoggá tesz. S mi minden nap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, vagy a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és csodákra leszünk képesek. A boldogság sokszor áldás, de általában meg kell harcolnunk érte.

Lehet, hogy szenvedni fogunk, nehéz pillanatokat élünk át, de megéri harcolni érte.

Szeretni látni és megmutatni, érezni és érzékeltetni. Meghallani és meghallgatni, magasba szállni és fölröpíteni. Kinyílni és felnyitni, megérteni és megértetni. Nem más ez, mint az Élet, a szeretet és a boldogság. Élni pedig ezek nélkül, nem lehet!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı