Sikerülhet

aug 6, 2022 by

Sikerülhet

Nap mint nap hallhatunk csodákról. Egy szerencsétlenség egyetlen túlélője karcolás nélkül ússza meg a tragédiát. A nincstelen, árva kisfiúból milliárdos olajmágnás lesz. Az osztály legcsúnyábbnak tartott, örökösen gúnyolt leánya ünnepelt topmodellé válik, s most a legnagyobb divattervezők versengenek a kegyeiért. A beteg, akiről lemondott az orvostudomány, egyik napról a másikra meggyógyul. A szerzetesek jeges vízben fürödnek, tüzes parázsban edzik ökleiket, sérülés vagy a megbetegedés legkisebb jele nélkül. Mások elhiszik, hogy egy napon aranyéremmel a nyakukban a dobogó tetején fognak állni, miközben a tömeg egy ütemre skandálja a nevüket. Van aki nem hall, mégis gyönyörűen muzsikál.

Vajon mi a közös ezekben az emberekben? Mi az, amitől úgy érezzük, hogy ők valamiben mások, mint mi? Nekik miért sikerül, nekünk miért nem?

Az akaraterő talán a legfontosabb emberi jellemvonás, a boldogulás forrása. Mindenki tudja, hogy segítségével egyesek hegyeket tudunk megmozgatni, mások pedig nem ismernek akadályt. Az agy csodálatos teljesítményekre képes, gondolataink teremtő erővel bírnak. Mindenkinek van akaratereje, csak van aki használja van aki nem. Vannak akik csak bizonyos dolgok eléréséhez használják. A legfontosabb, hogy az akarat erőnk megfelelően működjön: a Türelem! Neked is sikerülhet!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.