Képes vagy rá!

aug 6, 2022 by

Képes vagy rá!

A legnagyobb kudarc az, ha meg sem próbálod! Gyakran azért nem próbálkozunk, mert nem vállaljuk a kudarc kockázatát. Túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy elfogadjanak bennünket, emiatt aztán nem szívesen vállalunk kockázatot, pedig micsoda lehetőségek rejlenek bennünk! Talán azért nem tudsz érvényesülni, mert félsz a kudarctól, a sikertelenségtől, a többi ember véleményétől? Ezernyi kérdés megfogalmazódhat benned, ezért bizonytalan vagy, valóban érdemes-e belevágnod valami egészen új dologba. “De mi van, ha nem sikerül? – Mi van, ha kudarcot vallok? – Vajon képes vagyok-e rá? – Mi van, ha kiderül, hogy alkalmatlan vagyok rá?”

Ahhoz, hogy rátalálj a kreatív, alkotó elemedre, mindenképp kihívásokkal kell szembenézned.

Lesz, ami sikerül, és egészen biztos, hogy lesz olyan, ami nem. Ezzel számolnod kell. Mindenki fél a változástól, mindenki fél a kudarcoktól és attól, hogy nem sikerül, amit előzetesen eltervezett. Tudnod kell, hogy ez a fajta félelem teljesen természetes! Merj változtatni! Szállj szembe a félelmeiddel!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı