Kopogtass Te!

aug 6, 2022 by

Kopogtass Te!

A Megváltó azt mondja: keress és találsz, kérj, és megadatik néked! Kopogtass, és az ajtók feltárulnak előtted. Azt viszont sosem mondta, hogy majd én kopogtatok helyetted, hogy feltáruljanak azok ajtók előtted. Ő azt mondja, hogy kopogtass Te, és az ajtók feltárulnak előtted. Mindenkinek magának kell kopogtatnia. Lakattal a szíveden az ajtó is zárva marad. Ne állíts fel akadályokat, és főleg ne hallgass arra, hogy mások szerint milyennek kéne lenned. Légy mindig nyitott, és akkor lehetséges a szeretet. Hagyd magad mögött a múltat, és engedd, hogy megérkezzen a jövő! Te is tudod, mindenki boldog akar lenni, Én is, mások is, és gondolom, Te is. Élni szeretnénk szeretetben, félelem nélkül, ez a vágy él bennünk.

Bizony, ez nem mindig sikerül, olykor van, hogy ez lehetetlen is. Küzdelem az egész Élet, és ha hagyod magad, az is marad.

Becsukhatod a szemed azok előtt a dolgok előtt, amiket nem akarsz látni, de a szívedet nem csukhatod be, hogy ne érezz. A szeretet lényege az együtt. A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Amikor közeledben van akit szeretsz mintha melegebb lenne a levegő, de azt is tudnod kell, hogy nem kell mindig a testi közellét. Minél valódibb a szeretet , annál távolabbra hat. Ha rád gondolsz és szereted, megjelenhet lelkében az üzenet, és ez néha olyan erős, hogy gyakran egyszerre gondoljátok ugyanazt. Akit szeretsz arra előbb-utóbb rátalálsz, egyszerűen azért mert össze vagy hangolva vele. Lehetséges ez? Igen, de ehhez meg kell tanulnod magadat is szeretni. Mert, hogyan is lehetnél boldog egy másik emberrel, ha még Te sem vagy az?

Aztán megint csak marad a Siránkozás…”Egek, micsoda lehetőség, és én nem éltem vele!”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı