A Te utad!

aug 6, 2022 by

A Te utad!

‘Úgy érzed, fordulatot vett az életed? Olyan úton haladsz, melyen még nem jártál, semmi sem ismerős? Térj le az útról, vagy menj tovább előre? Egyedül menj, vagy vigyél másokat is? Kiben bízhatsz? Kérdések, melyekre keresed a válaszokat de nem leled. Segítséget pedig nem kérsz, nem fogadsz el. Miért? A magány foglya vagy, még azt sem tudod, valójában Te ki vagy. Tudod, a magány, akár a sötétség. Azt jelenti, hogy hiányzik neked valaki, üres vagy, és félsz ebben a végtelen világban. Változtass ezen, keresd meg önmagad. Mert aki rálel önmagára, az élet értelmére lel rá, az élet jelentőségére, az élet örömére, az élet nagyszerűségére. Önmagad megtalálása a lehető legnagyobb felismerés. Ezen az úton egyedül kell menned. Mert a te utad, a te feladatod. Csak te járhatod be, senki más, mert neked kell a rád váró akadályokat leküzdened, mert a cél a te célod.

Egyre azonban figyelj, hogy ha már elkezdted, csináld is végig, különben bele se kezdj.’

‘Olyan mélységes és olyan szomorú azoknak a szobáknak a csöndje, ahol egyedül él az ember. Nemcsak a testet, a lelket is körülfogja ez a csönd; amikor egy bútor megreccsen, szíve mélyéig megremeg az ember, mert semmi zajra nem volt elkészülve a komor lakásban.’

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı