Fatima (2020)

máj 1, 2021 by

Fatima (2020)

A Fatima című film megmutatja, miért tud az emberiség még ma is hinni az isteni beavatkozásban. A film arra késztet, hogy elgondolkodjunk róla: száz évvel később az Isten fénye, amelyet a Szűzanya Ferencre, Jácintára és Lúciára árasztott, még mindig bevilágítja azok útját, akik elkötelezik magukat az evangéliumban való hit szerinti élet mellett. – 1917-ben Portugáliában Lúcia Dos Santosnak és két unokatestvérének, Francisco és Jacinta Martónak megjelent egy „gyönyörű hölgy”, akiben később felismerték Máriát, Isten anyját. A három főhőst spanyol gyerekek játsszák, a szereplők többsége mindazonáltal portugál, köztük a Lúcia édesanyját alakító Lúcia Moniz, akit az Igazából szerelemből ismernek legtöbben. Nemzetközileg elismert sztárok is láthatók lesznek, köztük Harvey Keitel, Sônia Braga, Goran Višnjić és Joaquim de Almeida.

A jelenések jeleneteit a Tapada de Mafra Nemzeti Parkban forgatták, mivel az eredeti helyszín azóta nagy változásokon ment át. A filmbeli helyszínt személyes megtekintés után jóváhagyták a fatimai kegyhely munkatársai, megállapítva, hogy topográfiája valóban megegyezik Cova da Iriával, a jelenések színhelyével. A Santos család otthonát egy lisszaboni stúdióban alakították ki; Portugália számos pontján forgattak, többek között Coimbrában is, ahol Lúcia nővér kármelita kolostorban élt.

untitled

untitled

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı