Barabás

Már 28, 2021 by

Barabás

Húsvét napján Jeruzsálem népe Barabásnak kegyelmez meg, így a helytartó is. A kereszthalál Jézusra vár. Barabás kedvese, Rachel nem örül a viszontlátásnak, ő hisz Jézusban, Isten fiában és gyászolja a halálát. Az ég teljesen elsötétül. Barabás ugyan nem hisz a messiásban, de mégis bizonyságot keres. Felkeresi a tanítványokat és az igazat akarja. Lázárral is beszél, de még mindig nem ért semmit. Zavartan tér vissza rablótársaihoz, hogy folytassa mesterségét. A római katonák útonállás közben újra elfogják, de a törvények értelmében Pontius Pilátus nem végeztetheti ki, ha egyszer már szabadon engedte… Barabbas is a 1961 religious epic film expanding on the career of Barabbas, from the Christian Passion narrative in the Gospel of Mark and other gospels.

The film stars Anthony Quinn as Barabbas, features Silvana Mangano, Katy Jurado, Arthur Kennedy, Harry Andrews, Ernest Borgnine, Vittorio Gassman, and Jack Palance, and was distributed by Columbia Pictures. It was conceived as a grand Roman epic, was based on Nobel Prize-winning Pär Lagerkvist’s 1950 novel of the same title. A previous film version of the novel, in Swedish, had been made in 1953.

untitled

untitled

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.SEO Ajansı