Még mindig hiszek

jan 10, 2021 by

Még mindig hiszek

Az indianai Lafayette-ben 1999 szeptemberében Jeremy Camp a kaliforniai Murrieta-i Kálvária Kápolna Főiskolára indul. Érkezésének éjszakáján a kanadai keresztény zenekar, a Kry koncertjére megy, ahol megismerkedik az énekesnővel, Jean-Luc LaJoie-val, aki gyorsan megbarátkozik Jeremy-vel, aki zenei tanácsért fordul hozzá. A koncert után Jeremy megismerkedik Melissa Henninggel, iskolai diáktársával és Jean-Luc barátjával, aki szereti Melissát, de Melissa nem viszonozza az érzést. Jeremy és Melissa megismerik egymást, és gyorsan elkezdenek randevúzni, ami szakadást okoz Jeremy, Melissa és Jean-Luc között. Ennek eredményeként Melissa befejezi kapcsolatát Jeremy-vel. Jeremy karácsonyi szünetre visszamegy családja indiana-i otthonába. Néhány nappal karácsony után Jeremy telefonhívást küld Jean-Luc-tól, mondván, hogy Melissa beteg, és megkéri Jeremyt, hogy jöjjön vissza Kaliforniába.

Megérkezése után Jeremy meglátogatja Melissát a kórházban, aki elmondja neki, hogy a májában 3C stádiumú rákot diagnosztizáltak. Melissa azt is elmondja Jeremynek, hogy szereti. Jeremy ugyanezt mondja, és javaslatot tesz neki. Melissa elfogadja.

Ez idő alatt Jeremy keresztény énekes-dalszerzőként kezd hírnevet szerezni magának. Melissa megtudja, hogy a rák átterjedt petefészkeire, és műtétre van szüksége, amely meddőséget okoz. Miután a műtétnek meg kellett történnie, Melissa felébred Jeremy-vel, aki azt mondja neki, hogy a műtétet azért törölték, mert most rákmentes. Hat hónappal később Jeremy és Melissa összeházasodnak. Minden tökéletesnek tűnik, amíg nászútjuk után Melissa fájdalmasan felébred. Jeremy kórházba viszi, ahol megtudják, hogy a rákja visszatért, és hogy semmi többet nem lehet tenni érte.

Amint Melissa gyengül, Jeremy megkérdőjelezi Istenbe vetett hitét. A kórházban Jeremy egy nótát énekel, amelyet nászút alatt írt (“Walk by Hit”). Melissa nem sokkal később meghal. Jeremy dühös lesz Istenre, és úgy dönt, hogy felhagy a zenei karrierjével, és összetörik a gitárját. A gitár belsejében Jeremy talál egy cetlit, amelyet Melissa halála után otthagyott, és elmondta neki, hogy a szenvedés nem károsítja a hitet, hanem erősíti azt. Válaszszavai arra ösztönzik, hogy folytassa a dalok írását…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı