Az ifjú messiás

dec 15, 2016 by

Az ifjú messiás

The Young Messiah /2016/ : Jézus születésének idejében kezdődik a történet. Mária a Bibliához hűen világra hozza a Megváltó Messiást, Jézus Krisztust. Az akkor uralkodó Heródes, azonban amint meghallotta a Bölcsektől, hogy egy nálánál nagyobb hatalommal bíró személy születik, rögtön elrendelte, hogy kutassák fel és öljék meg. Szülei Jézust Egyiptomba viszik hogy beteljesedjen a prófécia, mi szerint Egyiptomból hozza ki őket az Úr. Názáretbe költöznek majd és ott kezdi meg felfedezni hitét, erejét… A mű Anne Rice híres regénye nyomán íródott, amerikai nevén: Christ The Lord. Alapjául a földön mindenki által ismert, leghíresebb, legnépszerűbb és legigazabb könyv szolgál, a Biblia. – Az ifjú messiás főszereplői:  Sean Bean, David Bradley, Jonathan Bailey, David Burke, Rory Keenan, Christian McKay, Adam Greaves-Neal

A Szentírás Jézus gyerekkoráról nem sokat ír. Pedig sok kérdés merülhet fel bennünk a Messiás gyerekkorával kapcsolatban. Sátán próbálta-e már ott támadni, hiszen a bölcsőben sem kímélte volna? Jézusban hogyan tudatosult, hogy kicsoda Ő valójában? A film Jézus egy gyerekkori évét próbálja elképzelni.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı