Angyali küldetés 2.

Júl 3, 2014 by

Angyali küldetés 2.

“Kivezetnek a veszélyből, bár sohasem lehet őket leleplezni. Isten akaratából csendben és hűségesen végzik a dolgukat. Mert megparancsolja angyalainak, hogy vigyázzanak rád minden utadon, kézen fogva vezetnek téged, hogy meg ne üsd lábadat a kőben” A Bibliában gyakran találkozunk angyalokkal, akik Isten küldötteiként jelennek meg az emberek előtt. Ők Isten alkotta szellemi lények, akik megjelenésükben emberiek. Segítségére vannak az embereknek, befolyással bírnak életünkre felhívhatják a veszélyre figyelmünket, akár ki is vezethetnek belőle.Meglepetésszerű a megjelenésük, mert ott és akkor találkozhatunk velük ahol egyáltalán nem számíthatunk rájuk. A filmekben bemutatott történetek valós eseményeken alapulnak és igazolják az Isteni gondviselés jelenlétét életünkben…

“Kivezetnek a veszélyből Segítenek a sebesülteken. Erőt adnak a bajban. Megelőzik a családi tragédiát. Betöltik a mennyei tervet Üzenetet hoznak álmainkban” ANGYALOK KÜLDETÉSBEN!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.



SEO Ajansı