VendégHáz

Mindannyian szeretnénk tartalmas életet élni, mindannyian nagyon értékesnek tartjuk az életünket. Nem következik-e ebből, hogy minden nap, minden perc értékes? Végtére is állandóan törekszünk arra, hogy jelet hagyjunk magunk után, hogy valami értékes dolgot adjunk a világhoz. Sosem tudhatjuk, mikor nyílik erre alkalom, ezért hát nem kell-e minden pillanatban felkészültnek lennünk? Megkérdezem hát Tőled most: Neked Milyen Napod Volt Ma?

27 hozzászólás

 1. avatar
  mesécske
  feb 26, 2015

  Szia,keresem a Fatimai oldalt,hol van?

 2. avatar
  Nabucco
  Sze 30, 2014

  Szia Sailboat! Ha belépés után ezt tapasztalod, kérlek, hogy kattints a böngésződ frissítés gombra, utána jó kell legyen. Nem tudom miért van ez, de tapasztalatom szerint ezt a firefoxnál teszi, próbáltam a google crome-val, azzal nem tapasztaltam ezt. Remélem minden rendben lesz.

  • avatar
   sailboat
   okt 8, 2014

   Szia Nabucco, bocsánat a kései válaszért! Köszönöm a segitséget! A firefox tényleg viccesen működik, folyamatonsa frissitgetek és hol bent vagyok az oldalon, hol meg nem… Más browser nincs a gépemen, de letesztelem később egy másik laptoppal, amin van crome. Köszönöm még egyszer! SB

 3. avatar
  balkanman
  Sze 8, 2014

  Nabucco! Kérlek írj nekem, hogykérdezni tudjak tőled. tominyom@gmail.com

 4. avatar
  Csiri
  Már 31, 2012

  na de ez legalább igen 🙂

 5. avatar
  Csiri
  Már 31, 2012

  szépeket, azt írja vegyem fel veled a kapcsolatot, mert nem mükszik a frissítés 🙂

 6. avatar
  Nabucco
  jan 15, 2012

  Drága barátaim! Az oldalon a fórum részt felváltja a Blog oldal! Az Affection Project Blog oldala mindenkit vár szeretettel. Belépés az oldalra, jobb oldalt: Guest Blog

 7. avatar
  Elisabeth
  nov 28, 2011

  Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek! (Kolosszei 3:23)

  Michelangelo egyik legnagyszerűbb alkotása Dávid szobra. Olyan nagy szenvedéllyel dolgozott rajta, hogy gyakran ruhában aludt, mert sajnálta az időt arra is, hogy levegye, majd ismét felvegye őket. Újra meg újra megvizsgálta a márványt, hogy lássa, milyen póz lenne a legalkalmasabb. Több száz vázlatot készített a lehetséges testtartásokról, és aprólékos rajzokat modellekről. Ötleteit kipróbálta kis viaszszobrokon, és csak amikor azokkal elégedett volt, akkor vette kezébe a vésőt és a kalapácsot. A Sixtusi-kápolna mennyezetfreskóján ugyanilyen igényességgel dolgozott. Kényelmetlen szögben feküdt kemény deszkákon, a boltív alatt megszorult fullasztó levegőt lélegezte be, szemét égette, bőrét irritálta a vakolat pora. Az elkövetkező négy évben szó szerint verejtékesre dolgozta magát kemény munkával – de nézd csak meg a végeredményt! Martin Luther King mondta: „Ha egy ember utcaseprő, akkor úgy seperjen utakat, ahogy Michelangelo festett, ahogy Beethoven komponált, vagy ahogy Shakespeare írt verseket. Olyan jól seperje az utakat, hogy a mennynek és a földnek minden lakója megálljon egy percre s azt mondja: ím, itt élt egy nagyszerű utcaseprő, aki jól végezte a munkáját!” Ha nem vagy szenvedélyes abban, amit csinálsz, keress valamit, amit szenvedélyesen tudsz csinálni! Ne csak az hajtson, hogy pénzt keress, arra törekedj, hogy hatással legyél! Célod ne a túlélés legyen, hanem az, hogy valami jelentőségteljeset tegyél! Pál megmutatja, hogy mi a végső célja annak, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk.

  Köszönettel a lélekemlő filmekért!

  • avatar
   Nabucco
   nov 28, 2011

   Lehet, hogy senki nem látja az imáidat, de hatalom van bennük. Lehet, hogy nagyon kevesen látják a szolgálatodat, de az jelentős. Lehet, hogy nem tartod magad nagyra, de Isten azt mondja: „A te életed dicsőséges. A te életedben jelen vagyok. A te életed fontos Nekem. Nem vagy mellékes. Nem utógondolat vagy. Nem véletlen vagy a tervemben. Nekem tervem van veled. Szándékom van veled.”

   • avatar
    Elisabeth
    dec 4, 2011

    Az Isten tud rólunk, tervei vannak velünk, föl tud készíteni bennünket a küldetésre, a mindennapos szolgálatra.
    Amikor úgy látjuk, hogy a dolgok nem az elgondolásaink szerint alakulnak, jusson eszünkbe, hogy az Istennek tervei vannak velünk. Ha ebben hiszünk, fel fogja ismertetni velünk a lehetőségeket és hozzásegít terveink megvalósításhoz.

    • avatar
     Nabucco
     dec 6, 2011

     Vannak balga emberek, akik távcsővel fürkészik a messze jövő láthatárát és sopánkodnak az ott mutatkozó felhőkön, miközben figyelmen kívül hagyják a felettük ragyogó kék eget.

     • avatar
      Elisabeth
      dec 6, 2011

      Higgy magadban, higgy a jövőben,
      Tedd jobbá a világot! Hatalmadban áll!

 8. avatar
  Elisabeth
  nov 18, 2011

  Természetesen nem veszi el, hiszen a számomra fontos dolgokat elraktároztam belőlük.
  Az imák pedig amúgy is célba értek azonnal, nem gond, ha nem látszanak az imafalon, majd pótoljuk, igaz?

 9. avatar
  Elisabeth
  nov 18, 2011

  Nabucco, észrevetted, hogy néhány kisfilm eltűnt és az imafalról is hiányoznak az utolsó bejegyzések?
  Szándékosan vetted le vagy a rendszer hibája miatt alakulhatott így?

  • avatar
   Nabucco
   nov 18, 2011

   Szia!
   igen, ez a rendszer frissítés miatt van, sajnos elveszett pár írásunk. Remélem ez nem veszi el a kedved… Pótolunk mindent idővel jó? Szép estét Elisabeth

 10. avatar
  Elisabeth
  nov 14, 2011

  Szia Nabucco!
  Tegnap este (13-án 21,00 és kb. 21.30 között) többször “rendetlenkedett” az oldal.
  Hozzászólást szerettem volna írni az egyik kisfilmedhez, ami többszöri próbálkozás után végül sikerült. Több alkalommal fordult elő, hogy nem engedte megjeleníteni az Affection Project oldalt.
  Szomorú lennék, ha eltűnne a sok munkád az “éterben”.
  Sok erőt az előttünk álló héthez!

 11. avatar
  Elisabeth
  nov 3, 2011

  Szia!
  A “Boldogság” c. kisfilm kétszer szerepel. Első alkalommal okt. 30-án, második alkalommal pedig ma került fel az oldalra.
  Egyébként nagyon szép mind a zenéje, mind a szövege.

  • avatar
   Nabucco
   nov 3, 2011

   Hát ezt elnéztem. Nagyon köszönöm, hogy szóltál, javítottam. Jó, hogy vagy nekünk…

   • avatar
    Elisabeth
    nov 4, 2011

    „Jó, hogy vagy!”
    Egy bölcs atya egyszer azt mondta: „szeretni annyit jelet, mint azt mondani a másik embernek: Jó, hogy itt vagy! Jó, hogy vagy!”
    A legnagyobb lecke az élettől az, hogy megtanuljuk egyszerűen elfogadni a másikat anélkül, hogy megpróbálnánk saját elképzeléseink szerint alakítani. Meg kell tanulnunk egyszerűen örülni a másiknak és örülni a másik mosolyának és törekedni arra, hogy ne múljék el arcáról a mosoly.
    Istennek itt a földön nincsen karja, hogy öleljen, a miénkre van szüksége; nincsen hangja, hogy vigasztaljon, a miénkre van szüksége; nincsen lába, hogy bárkihez is elmehessen, a miénkre van szüksége; nem tudja letörölni a könnyeket, de arra kér minket, hogy tegyük meg az Ő nevében!
    Jó, hogy vagytok! Üres lenne az életem nélkületek!

    • avatar
     Nabucco
     nov 6, 2011

     Úgy vélem, csakis egyszer élhetjük meg az életet. Ha tehát akad bennem jóság, amit kimutathatok, vagy akad olyan jó cselekedet, amivel megkönnyíthetem bármely embertársam életét, most kell megtennem, nem késlekedhetem…

    • avatar
     Csiri
     dec 21, 2011

     köszönöm, a “virtuális családom” nélkül én is szegényebb lennék

 12. avatar
  Nabucco
  nov 2, 2011

  Kicsit leegyszerűsítettem a vendégkönyvet, írjatok bátran, javaslatokat, észrevételeket várok, de ha bármilyen kérdésed van, szívesen fogadom!

  • avatar
   Ronika
   Már 29, 2012

   Mióta leegyszerűsítetted, azóta nem tudom a filmeket megnézni. 🙁

   • avatar
    Nabucco
    Már 29, 2012

    Ronika nem tudom miért, minden videó nézhető igaz, sok van amit csak bejelentkezés után tudsz. Javaslom, hogy használj firefox böngészőt, és tőltsél le minden fontos kiegészítőt a bőngésződnek, flash player meg hasonlókat…

Submit a Comment