Kellékfeleség

jan 21, 2014 by

Kellékfeleség

Just Go with It [2011]: Danny Maccabee sikeres plasztikai sebész Los Angelesben. Magánéletében 20 évvel ezelőtt volt egy törés, amikor majdnem elvett egy nőt, aki nem szerette őt. Azóta óvatosabb a nőkkel, azt a trükköt alkalmazza, hogy nyíltan egy jegygyűrűt hord, emiatt a nők nem akarnak hozzá menni feleségül, hiszen „nős férfi”. Az egyetlen nő, akihez őszinte, a menedzsere és asszisztense, Katherine Murphy, egy elvált nő két gyerekkel. Egy bulin Danny találkozik Palmerrel, aki általános iskolai matektanár. Danny a találkozó előtt zsebre teszi a gyűrűjét, reggel azonban Palmer megtalálja nála, és kérdőre vonja. Palmer szakít vele, mert a szülei is egy házasságtörés miatt váltak el, és ő nem akar ugyanolyan lenni. Danny elmegy az iskolába, ahol Palmer tanít, egy virágcsokorral, azonban a csokor a kukában végzi. Ahelyett, hogy elmondaná neki az igazságot, azt mondja, hogy válófélben van. Felesége neve „Devlin”, aki megcsalta őt egy „Lundgren” nevű férfival.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Palmer ragaszkodik hozzá, hogy találkozhasson „Devlinnel”, ezért Danny kénytelen divatos ruhákat, cipőket és egyéb kiegészítőket vásárolni, hogy „felesége” úgy nézzen ki, mint egy sikeres plasztikai sebész neje. Danny és Palmer egy szálloda kávézójában találkoznak Katherine-nel, aki elegáns autóval érkezik, és még egy néger testőrt is hoz magával. Katherine eljátssza „Devlin” szerepét, és részletesen elmondja, miért akar elválni Dannytól. Minden rendben megy, azonban Katherine telefonhívást kap a lányától, kissé kiesik a szerepéből. Palmert váratlanul éri, hogy a párnak két gyereke van.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.