8 mérföld

jan 19, 2014 by

8 mérföld

8 Mile [2002]: Eminem zenéjét lehet szeretni vagy utálni, a sok esetben igen agresszíven fellépő detroiti rapperről azonban valószínűleg mindenkinek van valamilyen véleménye. Talán legtalálóbb az a hír-fejléc volt róla, miszerint „Eminemnek sok mondanivalója van. A kritikusainak is…” Amikor elkezdtek szállingózni a hírek, hogy a rapper egy filmben fog közreműködni, ráadásul egy többé-kevésbé saját életét feldolgozó filmben, valószínűleg sokan felkapták a fejüket. A botrányoktól sem mentes életű Marshall első filmfőszerepét jelentő 8 mérföld pedig nagy figyelmet kapott a sajtó részéről. A film gyakorlatilag egy detroiti csóró fehér gyerekről szól, aki megpróbál rappelésével boldogulni az elsődlegesen feketék által művelt zenei stílusban. Nagy kérdés, hogy hol húzódik a határ Eminem valódi énje és a filmben megszemélyesített Jimmy alakja között, mennyi a valóság a sztoriban és mennyi a képzelet műve, de biztos, hogy az előbbiből van több.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

(Mi sem jelzi ezt jobban, minthogy Eminem anyja felháborodott a film után, hogy ő nem is olyan rossz anya, mint akit a filmben Kim Basinger alakított… 🙂 A történet mondjuk kicsit rövidnek tűnt, csak egy fejezetet mutat be a sztárság felé vezető útból, de ettől függetlenül maga a sztori kerek egésznek tekinthető így is.

A filmet szinkronizált változatban láthatod! Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.