Memorial Day

dec 16, 2013 by

Memorial Day

Az emlékezés napja [2011]: Mindannyiunknak van egy olyan doboza, amiben szépen összerendezve elraktároztuk régi emlékeinket abban bízva, hogy soha többet nem kell onnan elővennünk. Abban bíztunk, hogy ha jól eldugjuk, akkor olyan, mintha meg sem történt volna. De pszichológiából már megtanultuk azt is, hogy semmi jó nem származik abból, ha lakatot teszünk a múltra. Megkeseredett emberekké válunk majd, akik körül úgy szaladgálnak a gyönyörű unokák, hogy észre sem vesszük. De ma az emlékezés napja van, illetve az Emlékezés napja, hiszen ez a film címe. Ezen a napon az unokák mindig többet akarnak tudni, mint amit mi szívesen elmondanánk nekik. Ilyen megkeseredett emberré vált az emlékeitől Bud Vogel is. A verandán ülve ki tudja, min rágódik egész nap.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Emlékezés napján az egész Egyesült Államokban azokat a katonákat ünneplik, akik háborúban haltak meg. Egyben hagyományosan ezzel a nappal veszi kezdetét a nyári szünet is. Így a gyerekek ott szaladgálhatnak a nagyapjuk körül. Pontosabban csak szaladgálnának, ha az öreg engedné. Itt ugyanis minden katonás rendben zajlik. A gyerekek tisztelegnek, parancsot teljesítenek. Mintha Bud valahogy nem tudná elengedni az emlékeiből ezt a katonásdit. Kedvenc unokája, bújócskázás közben egy régi ládára bukkan. A ládából emlékek kerülnek elő. A kemény nagyapa megtörik és megengedi, hogy Kyle három tárgyat kiválasszon. A kiválasztott tárgyról Bud elmeséli az ahhoz kapcsolódó emlékét.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.